تاريخچه تأسيس بیمارستان

دارالشفاء حضرت زهراء مرضيه در سال 1369 به همت عالي حاج عباس انگوري زاده تأسيس گرديد. اين مركز در ابتدا در زميني به مساحت 32 مترمربع پايه گذاري شده و بلافاصله با خريد و افزودن يك باب منزل به مساحت 300 متر مربع و پس از كسب (س) مجوزهاي قانوني از معاونت درمان در تاريخ 1369/03/15 تحت عنوان دارالشفاء حضرت زهراي مرضيه رسماً فعاليت شبانه روزي خود را در قالب درمانگاه عمومي و رشته هاي تخصصي شامل چشم، قلب، داخلي، گوش و حلق و بيني، پوست، اطفال و ارتوپدي آغاز نمود. نياز درماني منطقه، كمك خيرين محترم و همت والاي حاج آقا انگوري زاده - مؤسس و سرپرست مركز- موجب شد تا انگيزه گسترش واحد درماني قوت يافته و نهايتاً با خريد تدريجي حدود 33 خانه در اطراف درمانگاه مساحتي بالغ بر 23300 مترمربع زير بنا جهت توسعه بخش درماني آماده سازي گردد. ادامه سير مذكور موجب شد تا به لطف پروردگار، بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي حضرت زهراي مرضيه (س) در سال 1384 افتتاح و خدمت رساني درماني خود را آغاز نمايد. درحال حاضر اين مركز با 115 تخت فعال واجد كليه رشته هاي تخصصي اصلي (داخلي، نورولوژي، قلب و عروق، اطفال و نوزادان، ارتوپدي، ارولوژي، نفرولوژي، زنان و مامايي، گوش و حلق و بيني، جراحي و جراحي اطفال) بوده و آمادگي ارائه كليه فعاليت ها و خدمات درماني را به همشهريان محترم مي باشد و با توجه به نياز مبرم استان و مردم منطقه، با راه اندازي بخش هاي جدید ، تعداد تخت هاي اين مركز به 160 تخت افزايش مي يابد. خوشبختانه انگيزه پويا و افق ديدگاه مؤسس محترم و ساير مسئولين بيمارستان نيل به اهداف متعالي را در برنامه كاري خود قرار داده و موجب گسترش و پيشرفت روز افزون سطح كيفي خدمات ارائه شده گرديده است. در حال حاضر، درجه ارزشیابی بیمارستان و بخش های ویژه، یک می باشد.

رسالت بيمارستان

بيمارستان و دارالشفاء حضرت زهراي مرضيه (س) به عنوان يك مركز خيريه ، مفتخر است كه با هدف ارائه خدمت به قشر محروم جامعه تأسيس گرديده و هم اكنون با اتكا به قدرت لايزال پروردگار متعال و بهره مندي از كادري مجرب و با همياري خيرين محترم قادر است به عنوان يك بيمارستان عمومي خدمات تخصصي و فوق تخصصي خود را به صورت بستري و سرپايي با هزينه اي مناسب تر از بخش خصوصي به كليه هم استاني هاي عزيز و همچنين هموطنان گرامي از استان هاي مجاور ارائه دهد .

چشم انداز بيمارستان

ما در نظر داريم به عنوان بهترين بيمارستان عمومي استان و ارائه دهنده خدمات تخصصي و فوق تخصصي با كيفيت و ايمن شناخته شويم و براي نيل به اين هدف، از جديدترين و با كيفيت ترين فناوري ها و تجهيزات، توانمندترين كادر درماني و فضاي فيزيكي و محيط درماني استاندارد و ايمن براي بيمار و پرسنل بهره خواهيم گرفت. آرمان ما برداشتن گامي در جهت ارتقاء سطح سلامت مردم منطقه و استفاده كنندگان از خدمات اين بيمارستان علي الخصوص قشر محروم جامعه بوده و خواهد بود.

تعداد ساختمان ها

تعداد تخت های فعال

تعداد پزشکان عمومی و متخصص

تعداد پرسنل پرستاری و غیرپرستاری

معرفی مدیران و مسئولین بیمارستان

حاج عباس انگوری زاده

مؤسس، سرپرست و رییس هیأت مدیره بيمارستان

حاج حسین باطنی

مدیر عامل بيمارستان

آقای دكتر حسین جعفری

مسئول فنی و رئیس بيمارستان

بیمارستان خیریه حضرت زهرای مرضیه (س) جهت بهبود هرچه بهتر خدمت رسانی به همشهریان عزیز از تلاش نمی ایستد.