تاريخچه تأسيس بیمارستان

دارالشفاء حضرت زهراء مرضيه در سال 1369 به همت عالي حاج عباس انگوري زاده تأسيس گرديد. اين مركز در ابتدا در زميني به مساحت 32 مترمربع پايه گذاري شده و بلافاصله با خريد و افزودن يك باب منزل به مساحت 300 متر مربع و پس از كسب (س) مجوزهاي قانوني از معاونت درمان در تاريخ 1369/03/15 تحت عنوان دارالشفاء حضرت زهراي مرضيه رسماً فعاليت شبانه روزي خود را در قالب درمانگاه عمومي و رشته هاي تخصصي شامل چشم، قلب، داخلي، گوش و حلق و بيني، پوست، اطفال و ارتوپدي آغاز نمود. نياز درماني منطقه، كمك خيرين محترم و همت والاي حاج آقا انگوري زاده - مؤسس و سرپرست مركز- موجب شد تا انگيزه گسترش واحد درماني قوت يافته و نهايتاً با خريد تدريجي حدود 33 خانه در اطراف درمانگاه مساحتي بالغ بر 23300 مترمربع زير بنا جهت توسعه بخش درماني آماده سازي گردد. ادامه سير مذكور موجب شد تا به لطف پروردگار، بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي حضرت زهراي مرضيه (س) در سال 1384 افتتاح و خدمت رساني درماني خود را آغاز نمايد. درحال حاضر اين مركز با 115 تخت فعال واجد كليه رشته هاي تخصصي اصلي (داخلي، نورولوژي، قلب و عروق، اطفال و نوزادان، ارتوپدي، ارولوژي، نفرولوژي، زنان و مامايي، گوش و حلق و بيني، جراحي و جراحي اطفال) بوده و آمادگي ارائه كليه فعاليت ها و خدمات درماني را به همشهريان محترم مي باشد و با توجه به نياز مبرم استان و مردم منطقه، با راه اندازي بخش هاي جدید ، تعداد تخت هاي اين مركز به 160 تخت افزايش مي يابد. خوشبختانه انگيزه پويا و افق ديدگاه مؤسس محترم و ساير مسئولين بيمارستان نيل به اهداف متعالي را در برنامه كاري خود قرار داده و موجب گسترش و پيشرفت روز افزون سطح كيفي خدمات ارائه شده گرديده است. در حال حاضر، درجه ارزشیابی بیمارستان و بخش های ویژه، یک می باشد.

رسالت بيمارستان

بیمارستان و دارالشفاء حضرت زهرای مرضیه (س) به عنوان یک مرکز خیریه، مفتخر است که با هدف ارائه خدمت به قشر محروم جامعه تأسیس گردیده و هم اکنون با اتکاء به قدرت لایزال پروردگار متعال و بهره مندی از کادری مجرب و با همیاری خیرین محترم به عنوان یک بیمارستان عمومی در راستای ارتقاء سلامت جامعه قادر است : خدمات تخصصی و فوق تخصصی خود را به صورت بستری و سرپایی با هزینه ای مناسب تر از بخش خصوصی به کلیه هم استانی های عزیز و همچنین هموطنان گرامی از استان های مجاور ارائه دهد. کیفیت خدمات درمانی را از طریق هدایت و رهبری کارکنان به سمت اهداف سازمان و به کارگیری و گسترش راه حل های خلاق با توجه به شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی حاکم بر جامعه جهت تأثیر بر بهداشت مردم، به طور مستمر ارتقاء و بهبود دهد .

چشم انداز بيمارستان

ما برآنیم تا با اتکاء برنیروی لایزال الهی با ارائه خدمات درمانی و مراقبتی تخصصی و فوق تخصصی با کیفیت و ایمن ، رعایت استاندارد ها در سطح عالی ، استفاده از فناوری نوین پزشکی و رزوآمد ، بهره گیری از کادر درمانی توانمند و فضای فیزیکی و محیط درمانی استاندارد به عنوان بیمارستان در جه یک عالی در استان شناخته شویم .

تعداد ساختمان ها

تعداد تخت های فعال

تعداد پزشکان عمومی و متخصص

تعداد پرسنل پرستاری و غیرپرستاری

معرفی مدیران و مسئولین بیمارستان

حاج عباس انگوری زاده

مؤسس، سرپرست و رییس هیأت مدیره بيمارستان

حاج حسین باطنی

مدیر عامل بيمارستان

آقای دكتر حسین جعفری

مسئول فنی و رئیس بيمارستان

بیمارستان خیریه حضرت زهرای مرضیه (س) جهت بهبود هرچه بهتر خدمت رسانی به همشهریان عزیز از تلاش نمی ایستد.